Visar alla 10 resultat

10000 kr

När vi tänker på sköldpaddor tänker vi oftast på exotiska fjärran länder. Vi får dock inte glömma att sköldpaddor också bor i Europa! Den europeiska damm sköldpaddan är söt som en "cupcake", men tuff som en tegelsten. Du kan alltid lita på sköldpaddan! Håll ditt hem varmt och din plånbok glad med den europeiska sköldpaddans tegelstensformade trä briketter.

10000 kr

Ju större, desto starkare? Säg inte det till vesslan. Dessa små, cylinderformade varelser är de ultimata rovdjuren. Hemligheten bakom vesslans stora krafter är mycket sömn och hemtid. Om du också tycker om din tid hemma är det bäst att du värmer upp den ordentligt med den orädda vesslans ultimata kraft, stockformade trä briketter.

10000 kr

Oavsett vilket hörn av Europa du reser till kan du lätt hitta en kanin som hoppar omkring. Denna morotsälskande varelse är den ultimata överlevaren. Alla odds må vara emot dem, men kaninerna hittar alltid ett sätt att överlista sina större fiender. Om du också är smartare än de andra kommer du att njuta av att värma upp ditt hem med Invincible Rabbit's superfina trä pellets.

10000 kr

Vildsvinet förkroppsligar det enkla och ädla livets dygder. Dessa anspråkslösa skogsdjur är fredliga av naturen, men skyddar sina ungar oavsett vad som händer. Du kan lita på vildsvinen! Håll din familj varm och välmående med Noble Boar's budget vänliga trä pellets.

Briketter

The Poetic Mole

10000 kr

Mullvaden är underjordens herre. En flitig byggare av tunnlar. Men visste du att mullvaden också är en poet? Efter en dag av grävande kryper dessa hårt arbetande människor ihop i sina varma bon och reflekterar över livets skönhet. Poetic Mole's pini-kay briketter kommer att värma upp ditt hem genom en vacker och elegant låga.

Pellets

The Red Deer

10000 kr

Titta, det är skogens charmiga prins! Den röda hjorten är alltid full av elegans. Och som en riktig kunglighet har hjorten en krona i form av ett horn. En riktig aristokrat! Om du söker kunglig uppvärmningskraft för ditt hem kan du alltid räkna med Red Deer's kungliga trä pellets.

10000 kr

Du måste resa till Sibiriens ändar för att få se detta majestätiska djur. Men när du väl gör det kommer du garanterat att få en vän. Den sibiriska grizzlyen gillar att hålla sig till människor. Nu kan även du njuta av denna varma vänskap genom att värma upp ditt hem med Siberian Grizzlys ekonomiska trä pellets.

10000 kr

Precis som de flesta av oss gillar igelkottar inte särskilt mycket kallt väder. Det är därför de tillbringar vintern med att sova i sina mysiga bon. Och även om vi människor inte kan sova bort hela vintern kan vi göra det näst bästa! Vi kan värma upp våra hem med Sleepy Hedgehogs trä briketter av högsta kvalitet.

10000 kr

Ett gammalt Cherokee-språk säger att den vita vargen är fridfull och glad, medan den svarta vargen är grym och elak. Ett gammalt italienskt talesätt säger att ljusa trä pellets är bättre än mörka. När det gäller utmärkt värme prestanda kan du alltid räkna med White Wolfs överlägsna ljusa pellets.

Pellets

The Wise Fox

10000 kr

Räven, säger man, är skogens listiga prinsessa. Hon överlistar alla andra djur. Och hon hittar alltid den varmaste hålan i skogen att kalla sitt hem! Om du också vill att ditt hem ska vara varmt och mysigt kan du alltid lita på Wise Fox gyllene trä pellets.